Коронавируът Това твърдят група учени от Барселона, съобщи РИА Новости. Тези резултати

...
Коронавируът Това твърдят група учени от Барселона, съобщи РИА Новости. Тези резултати
Коментари Харесай

Коронавирусът гастролирал в Испания още през март 2019 г.

Коронавируът Това твърдят група учени от Барселона, заяви РИА Новости.
" Тези резултати приказват за това, че инфекцията е присъствала много преди да стане прочут първият случай на COVID-19 в света ", написа в известие на уеб страницата на университета.
Изследването се организира в границите на испански план за проучване на отпадните води за установяване на наличието на вируса и своевременното предприемане на ограничения за недопускането на нови талази на епидемията.   мире ", - говорится в сообщении об открытии на сайте университета.Испанските учени са изследвали води от разнообразни интервали, освен това " равнището (концентрацията) на геноми на SARS-CoV-2 ясно е съвпадал с смяната на случаите на COVID-19 измежду популацията ", разяснява професора от факултета по биология Алберт Боск.
При това е било открито, че вирусът е участвал още на 15 януари, без значение от това, че първият случай на ковид е разгласен в края на февруари. 
Най-голямото изобретение, обаче е неговото определяне във водите от март предходната година. Сред изучаваните мостри е имало няколко от интервала януари 2018 до декември 2019 година. Всички са били негативни като се изключи образеца от 12 март , където " геномите на SARS-CoV-2 са били в неголямо количество, само че са дали прецизен резултат в резултата на PCR теста. "
Барселона е посещавана от доста хора поради работа или туризъм и е доста евентуално обстановката да е била идентично в други елементи на света, споделя Боск, който е и президент на испанското общество по вирусология. Той счита, че тези, които са преболедували от коновирус преди оповестяването на епидемията са получавали диагноза " грип ", защото болесттите имат сходни признаци. 
Изследването на отпадните води на Испания за проучването на обстановката с ковид се организира в огромните градове и е финансирано от министерството на екологията. 
Превод: Actualno.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР